Pannenkoekenconcert in Vorstenbosch

Muziekvereniging De Notenkrakers heeft op vrijdag 31 maart samen met de leerlingen van groep 5 van basisschool Op Weg een succesvol pannenkoekenconcert verzorgd in MFA De Stuik.

Afgelopen november en maart hebben leden van de muziekvereniging 8 muzieklessen verzorgd op basisschool Op Weg. De leerlingen hebben noten leren spelen op verschillende muziekinstrumenten zoals een bugel, trompet, saxofoon, bariton en slagwerk. Daarnaast hebben ze allerlei feitjes geleerd over de muziekinstrumenten. Ze hebben uitgeprobeerd hoe het is om een orkest te dirigeren. Er is geluisterd naar verschillende composities en geleerd waar componisten hun inspiratie vandaan halen. Daarna hebben ze ook hun eigen compositie gemaakt en uitgevoerd.

Dit alles wilden ze heel graag laten horen aan alle familieleden en vrienden tijdens het pannenkoekenconcert. En wat heeft iedereen, onder het genot van een pannenkoek, genoten van de geweldige optredens bij dit druk bezochte concert! En niet te vergeten het leerlingenorkest van muziekvereniging De Notenkrakers, zij waren ook van de partij met hun allereerste optreden voor publiek. Leerlingen van groep 5 en muzikanten van het leerlingenorkest top gedaan! Bedankt voor jullie inzet en enthousiasme!

Wil je meer weten over muzieklessen in Vorstenbosch of over muziekvereniging De Notenkrakers, stuur een email naar muziekles@notenkrakersvorstenbosch.nl.

Follow me!