Vorstenbosch heeft op 11,12 en 13 juni 2015 drie dagen genoten van een daverend muziekspektakel. t Gildebergske was voor deze gelegenheid omgebouwd tot een muziekpaleis. In een drie en een half uur durend programma kreeg het publiek een variatie aan muziekstijlen voorgeschoteld. Jazz en rock, Engels- en Nederlandstalig, luisterliedjes en meezingers, swingnummers en polonaise, solisten en duetten en allen samen.

Als professionele artiesten en met ons geweldige en jarige fanfareorkest onder leiding van Marc Thijssen wisten Yvon Kanters, Nicole Kanters, Margery Schapendonk, Annemieke Dominicus, Dirk Timmers, Martien van Gemert, Max van den Berg, Reggie van Hulten en Ellen van der Ven het publiek te entertainen.

Verrassend waren ook de optredens van onze slagwerkgroep en de Gemertse Pipeband. Een dansgroep begeleidde de muziek en het gilde verzorgde een optreden met bazuinblazers en tamboers. Marcel Dominicus was niet alleen spreekstalmeester maar ontpopte ook nog als zanger.

Een strakke regie, mooi licht en geluid en een fraaie aangeklede zaal maakte dit evenement af. We organiseerden dit samen met het gilde Sint Antonius Abt.

Zie de foto’s in het album. Volg ook onze Muziekspektakel Facebookpagina.

Lees hier het Muziekspektakelboekje.

MarjeryAnnemieke

Toppers Margery en Annemieke

 

Crewpostermuziekspektakel