In memoriam Sam Ramadanovic

Klik op de afbeelding

Op 1 april kregen we te horen dat Sam Ramadanovic was overleden. Ruim 2 weken streed hij om het coronavirus te overwinnen. Helaas is het hem fataal geworden. Wij zijn diep verdrietig door zijn overlijden. 

Ruim 33 jaar was hij een actief lid en een bevlogen muzikant in onze vereniging.  Sam was ook bestuurslid van het Brabants Fanfareorkest.

Geraakt en verstomd zijn we door hoe het virus onze kleine gemeenschap raakt.  Wij wensen zijn vrouw Samorn, zijn kinderen en zijn zus, en iedereen die door het overlijden geraakt is heel veel sterkte.

Follow me!

12 gedachten over “In memoriam Sam Ramadanovic

 1. Frans van Dun schreef:

  Ik heb al verschillende mensen van De Notenkrakers gesproken maar dan nu ook even langs deze weg. Heel veel sterkte iedereen met dit verlies! Ik ben er zelf ook kapot van. Ik dacht dat ik een klap in mijn gezicht kreeg, alleen al toen ik hoorde dat Sam heel slecht lag. We hadden nog regelmatig contact want Sam was ook bestuurslid van het (momenteel niet actieve) Brabants Fanfare Orkest. Mijn gedachten zijn bij zijn vrouw en kinderen en bij jullie allen in Vorstenbosch.
  Groeten!
  Frans van Dun

  1. f schreef:

   Frans, dank je. Ik heb zijn rol bij het BFO toegevoegd aan het in memoriam.

 2. Mieke Hermans schreef:

  Dit is met geen woorden te beschrijven.
  Gecondoleerd en veel sterkte en kracht toegewenst aan zijn gezin, familie, vrienden en iedereen die met hem begaan was.

  1. f schreef:

   Mieke, dank je

 3. jaap v klinken schreef:

  Met geen woorden te beschrijven , het is niet te bevatten hoe erg jullie getroffen zijn door dit virus . De tranen lopen over mijn wangen en als nachtburgemeester van Bernheze leef ik intens met jullie mee , een tijdje geleden reed ik nog heel langzaam door jullie dorp en filmde ik de mooie kerk in het dorp niet wetende dat korte tijd later
  dit verschrikkelijke virus zou uitbreken en er nu veel kerkdiensten zouden zijn ,Mogen jullie alle steun van familie, vrienden en bekenden ontvangen ,. In gedachten ben ik bij jullie en ik wens iedereen heel veel sterkte en kracht .

 4. Henk van Veghel schreef:

  Bij deze wil ik zijn vrouw en kinderen van Sammie en ook alle leden van de Notenkrakers veel sterkte toe wensen met dit grote verlies.

 5. Fred van Toor schreef:

  Ongelooflijk. Dit is met geen pen te beschrijven. Heb met Sam veel gemusiceerd bij het BFO met mooie herinneringen. Verder hielpen wij elkaar aan mogelijke invallers voor diverse concerten.
  Gecondoleerd en heel veel sterkte en kracht toegewenst aan zijn gezin, familie, vrienden en iedereen die met hem begaan was.
  Fanfare Aurora, Fred van Toor

  1. Edwin Menheere schreef:

   Met veel ongeloof heb ik de uitzending van Kruispunt gezien.
   Jaren geleden reed ik samen met jou en Sammy naar BFO repetities.
   Sinds die tijd heb ik geen contact met Sammy gehad maar ik koester dierbare herinneringen aan hem.
   Ik wens zijn familie en leden van de Notenkrakers veel sterkte toe.

   Edwin

 6. Ingrid van Santvoort-Hoefs schreef:

  Langs deze weg wil ik laten weten dat ik zeer geschokt ben en ontzettend meeleef met de familie en
  met de Notenkrakers. Om twee prachtige leden in de fanfare te verliezen is zo verdrietig. Het zal een groot gemis zijn.
  Wij zullen een kaarsje branden en wensen iedereen heel veel sterkte toe.
  Ingrid van Santvoort-Hoefs

  1. f schreef:

   Dag Ingrid. Dank je. fg

 7. Ernie Kanters schreef:

  Langs deze weg wil ik zijn vrouw, kinderen, familie en de notenkrakers heel veel sterkte wensen met dit grote verlies.
  Ernie Kanters

  1. f schreef:

   Ernie, dank je

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.