Daverend muziekspektakel

orkest_2Vorstenbosch heeft drie dagen genoten van een daverend muziekspektakel. ‘t Gildebergske was voor deze gelegenheid omgebouwd tot een muziekpaleis. In een drie en een half uur durend programma kreeg het publiek een variatie aan muziekstijlen voorgeschoteld. Jazz en rock, Engels- en Nederlandstalig, luisterliedjes en meezingers, swingnummers en polonaise, solisten en duetten en met zijn allen.

Als professionele artiesten en met ons geweldige fanfareorkest onder leiding van Marc Thijssen wisten Yvon Kanters, Nicole Kanters, Margery Schapendonk, Annemieke Dominicus, Dirk Timmers, Martien van Gemert, Max van den Berg, Reggie van Hulten en Ellen van der Ven het publiek te entertainen. Verrassend waren ook de optredens van de slagwerkgroep en Pipeband. Een dansgroep begeleidde de muziek en het gilde verzorgde een opreden met bazuinblazers en tamboers. Marcel Dominicus was niet alleen spreekstalmeester maar ontpopte ook nog als zanger.

Een strakke regie, mooi licht en geluid en een fraaie aangeklede zaal maakte dit evenement af. We hebben dit georganiseerd samen met het gilde Sint Antonius Abt.

CrewBekijk hier de foto’s van het Muziekspektakel.

Follow me!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.