Op 23 is muziekvereniging de Notenkrakers samen met muziekschool MusicFun uit Mill gestart met de eerste ronde Muziekfabriek.

De opleiding is wekelijks op donderdagmiddag van 14:15-15.00 uur in het schoolgebouw van Op Weg.  Op een melodica leren de kinderen toonladders en verschillende muzieknoten herkennen en spelen. Diverse instrumenten komen aan bod in de instrumentlessen, ter voorbereiding op instrumentkeuze in een vervolgopleiding voor bijvoorbeeld slagwerk of een blaasinstrument.

Maar vooral leren zij spelenderwijs en samen met leeftijdsgenootjes muziek maken en alles wat daar bij komt kijken. Dat is leuk en leerzaam. Deze cursus vormt een stevige basis voor de verdere muzikale ontwikkeling van uw kind.

De opleiding omvat 10 lessen (tot december). Kosten bedragen € 70,=, excl borg voor melodica om thuis te oefenen. Een klas omvat maximaal 15 leerlingen. Bij voldoende aanmeldingen zijn er max 2 klassen. Leerlingen vanaf groep 4 kunnen aanmelden.

Onder voorbehoud starten we in januari met een nieuwe ronde. Een voorinschrijving voor deze nieuwe opleidingsronde kan via onderstaand aanmeldformulier. Registratie in volgorde van binnenkomst en vol is vol. In december laten we weten of de opleidingsronde van start kan.

  AANMELDINGSFORMULIER CURSUS MUZIEKFABRIEK via muziekvereniging de Notenkrakers.
  NB ons privacyreglement is van toepassing. Lees het onder Contact.
  Met * aangegeven velden zijn verplichte velden

  Achternaam*
  Voornaam*
  Postcode*
  Adres*
  Woonplaats*
  Geboortedatum*
  Leerling van groep (schooljaar 2021-2022)* [
  Telefoonnummer*
  Emailadres*

  Heb je nog opmerkingen, geef ze hier dan weer. Wij nemen zo snel als mogelijk contact op met je.